• Κατηγορία: About me
  • Εμφανίσεις: 7526

Angela Tiki

Άντζελα Τίκη αστρολόγος

Καλώς ήρθατε στο angelatiki.com

Είμαι η Άντζελα Τίκη - σύμβουλος, καθηγήτρια, ομιλήτρια και ερευνήτρια αστρολογίας.

 Εμπνευσμένη από το Ελληνιστικό Πνεύμα, προσεγγίζω τον γενέθλιο χάρτη ως ένα εργαλείο αυτογνωσίας, ανάπτυξης και προσωπικής ολοκλήρωσης. Μότο μου: «Συν Αθηνά και Χείρα Κίνει»…
Δραστηριοποιούμαι τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, έχοντας συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια όπως στην Αμερική (OPA Retreat Utah 2017), Κωνσταντινούπολη (Astroart School of Astrology 2018), Καλκούτα-Ινδία (IVC Conference), Wyboston-Αγγλία (Astrological Association 2019)
Τον Σεπτέμβριο του 2019 διοργάνωσα στην Αθήνα το διεθνές συνέδριο HELLENIC ASTROLOGICAL SYMPOSIUM με την συμμετοχή διακεκριμένων αστρολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κάθε χρόνο διοργανώνω σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων αστρολογίας. Και φυσικά, μέσα από τα διετή προγράμματα μαθημάτων, μοιράζομαι τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου με τους λατρεμένους μου μαθητές.
Άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί σε αστρολογικά περιοδικά όπως το Career Astrologer και αστρολογικά websites όπως το astro.com (για το οποίο είμαι πολύ περήφανη!!!)
Αντικείμενο της έρευνας μου τα τελευταία χρόνια είναι ο αστεροειδής Pallas Αθηνά, για τον οποίο σύντομα θα εκδοθεί βιβλίο στην αγγλική και ελληνική γλώσσα.
Από το 2016 είμαι εκπρόσωπος του Αμερικανικού Οργανισμού ΟΡΑ the Organization for Professional Astrology

Την περίοδο 2014-15 παρουσίαζα τις αστρολογικές τάσεις στην τηλεοπτική εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ με τον Θανάση Πάτρα, στο Epsilon TV

Το 2019 συνεργάστηκα με την αγαπημένη Άση Μπήλιου στην εκπομπή της StarsSystem και την ενότητα astrotainment

Την περίοδο 2021 - 2023 είχα την καθημερινή αστρολογική επιμέλεια και παρουσίαση στην εκπομπή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ με την Μπέττυ Μαγγίρα στο Open.


Βρείτε με στο Facebook, YouTube, Instagram

VIDEO