Αστρολογία

Ηλιακή Έκλειψη στον ΖΥΓΟ, ΚΡΙΣΕΙΣ & ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στις 14 Οκτωβρίου και στο ζώδιο του Ζυγού στην 21ο07’ κορυφώνεται η δεύτερη Ηλιακή έκλειψη του 2023.

Πρόκειται για μια κεκαλυμμένη Άρεια έκλειψη ή τουλάχιστον μια Άρεια δύναμη που υπονομεύει ή αντιπαρατίθεται στις εξισορροπητικές διαθέσεις του Ζυγού

Με απλά λόγια «θέλει ν’ αγιάσει και τα διαβολάκια δεν τον αφήνουν»

Περισσότερα

Υπερπανσέλληνος στον Κριό 29/09, προπομπός των εκλείψεων

Η τελευταία υπερπανσέληνος του 2023 στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 29 Σεπτεμβρίου στην 6η00’ μοίρα, πέρα από την δυναμική της Άρειας Σελήνης στον Κριό, κρύβει πολλά μηνύματα που θα βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια.

Επειδή η πανσέληνος αυτή συμβαίνει κοντά στην φθινοπωρινή ισημερία, αποκαλείται «πανσέληνος του Θερισμού» και συμβολικά δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με την ονομασία αυτή στην παρούσα φάση, καθώς στην συνέχεια θα θερίσουμε ότι έχουμε σπείρει!!!

Περισσότερα

Μπλε ΥΠΕΡΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στους ΙΧΘΥΣ 31/09

Με πανσέληνο άνοιξε και με πανσέληνο μας αποχαιρετά ο φετινός Αύγουστος. Στις 31 και λίγο πριν το ξημέρωμα, η Σελήνη στους Ιχθύς και ο Ήλιος στην Παρθένο ευθυγραμμίζονται στις 07.25’ μοίρες, με τον ανάδρομο Κρόνο –επίσης- στους Ιχθύς (03ο33’) να επιτηρεί το σεληνιακό φαινόμενο.

Περισσότερα

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΕΩΣ 12/10, σχέσεις, ισορροπίες και αντιθέσεις

Νέα κοσμική είσοδος στις 27 Αυγούστου, καθώς Άρης, το αρχέτυπο της δράσης, της μαχητικότητας, της διεκδίκησης αλλά και του ανταγωνισμού, του παρορμητισμού και της έντασης, περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει έως τις 12 Οκτωβρίου.

Περισσότερα

VIDEO