Πρόσωπα και Γεγονότα

  • Γράφτηκε από τον/την Angela Tiki
  • Εμφανίσεις: 8963

Έκρηξη Βηρυτός

Λίβανος

Η φονική έκρηξη που συντάραξε την Βηρυτό στις 4 Αυγούστου, άλλαξε απρόσμενα και απότομα την ζωή στην πόλη.

Συνέβη αμέσως μετά την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε ακριβέστατη όψη με τον Ουρανό - κυβερνήτης της Σελήνης στον Υδροχόο, και πλανήτης των αιφνίδιων γεγονότων και της αλλαγής.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 5:11 τοπική ώρα, και ο χάρτης που παραθέτω έχει τον Δία πάνω στον ωροσκόπο της στιγμής σε ακριβές τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό (αυτός ο Άρης στον Κριό…) – «ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ». Αμέσως ακολουθεί Πλούτωνας και Κρόνος – Μεγάλη κλίμακα, θάνατος, καταστροφή, υποχρέωση καθηκόντων και υπαιτιότητα των υπευθύνων. Να σημειώσω επίσης πως η πανσέληνος έγινε πάνω στη γενέθλια σύνοδο Βόρειου Δεσμού-Πλούτωνα στον Λέοντα του χάρτη του Λιβάνου. Τέλος, το μεσοδιάστημα Σελήνης/Κρόνου (ο φόβος και η διατάραξη της αίσθησης της ασφάλειας, αρνητικά συναισθήματα, έλλειψη προστασίας των πολιτών και της κοινότητας) την στιγμή του συμβάντος βρίσκεται στην 10ο49’ Υδροχόου ♒️, ενεργή μοίρα από τον Ουρανό και την πανσέληνο.
Και με αφορμή την συγκεκριμένη έκρηξη, να αναφερθούε και σε ένα παρόμοιο γεγονός που είχε συμβεί στο λιμάνι της πολιτείας του Τέξας (κόλπος Galveston) πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα στις 16 Απριλίου 1947, με 2,300 τόνους νιτρικής αμμωνίας. Είναι απίστευτο πως η Σελήνη βρίσκονταν και πάλι στον Υδροχόο όπως επίσης και ο Άρης στον Κριό, ο Ήλιος σε πύρινο ζώδιο - στον Κριό, ο Πλούτωνας στην 10η μοίρα του Λέοντα και οι Δεσμοί της Σελήνης στον ίδιο άξονα Τοξότη-ΔιδύμωνBeirut Explosion 1

VIDEO